SudecK Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 529 Yaş : 31 Nerden : SANANE cay icmeyemi qeLcen? İş/Hobiler : müziKK =] Lakap : ÇaTLak =] Grup Hepsi\'den en sevdiğin : BüTün miLLet biLo şekeR durumun : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: telefonda yanlış aramaya ilginç yanıtlar Salı Ocak 15, 2008 5:24 pm | |
| aloo - Fatmayla görüşecektim - Yok güzelim. dünyayı kurtarmaya gitti. Son aldığı iş süpermeni aşmış da. - &&&&& ........................................ - aloo - Kemal evde mi? - yok canım evde. Bu ülkede hayat yok dedi, bastı uzaya gitti. - .................... .......................................... - aloo - Şermin sen misin? - Bilmem ki. Bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim. - honk... .......................................... - aloo - Suat nerede? - Valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi. Bi tımarhaneye bak istersen. ........................................... - aloo - Sedat yok mu? - Sabah bi sarışınla otele girerken görülmüş. Daha çıkmamışlar. - ühüüüü. alçaaaakkk. ........................................... - aloo - Kadir evde mi? - Yok kardeş. Son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş. - Yaaaaaaaaaaa. ............................................ - Aloo - Naci evde mi ? - Evde ( ÇAAAT! ) - Alo alo - diit diit diit ............................................
- Alo Kamil abi evde mi ? - Evde körolacasıca hala bi iş bulamadı Allah'ın cezası, - Ee ben sonra aryım yenge ...............................
- Alo Muzaffer bey evdemi - Buyrun benim - Selam dünyalı biz dostuz, ehehuhehe - ulan genemi siz ...............................
- Alo Mustafa beyle görüşebilirmiyiz ? - Kim arıyodu - FBI ! ...............................
- Alo Mehmet ordamı acaba - Evet - Hımm peki Cavit ordamı - Evet oda burada - Peki Kenan ordamı - Evet, beyefendi dalgamı geçiyosunuz siz - Suphi ? - (ÇAAAT!) diit diit diit ...........................
- Alo Muratla görüşebilirmiyim ? - Bilmem daha önce hiç denedinizmi ...........................
- Alo Şeyda orada mı ? - Hayır - Neden ? - Bilmem - Ama orada olmalı - Ama yok - Eminmisiniz ? - Hayır adım Hülya. - Çok iğrençsiniz biliyomusunuz - Biliyorum, başka soru - Yaş kaç Hülya ? - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (ÇAAAT!) diit diit dii... | |
|
HepSi__eLif Yabancı Üye
| Konu: Geri: telefonda yanlış aramaya ilginç yanıtlar C.tesi Ocak 26, 2008 5:43 pm | |
| | |
|
!GüLçİnİm! Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 845 Nerden : aNkAra.. İş/Hobiler : gülçin,gülçin,gülçin,gülçin,gülçin..... Lakap : eZoO..! Grup Hepsi\'den en sevdiğin : meleiimm [glçNm| durumun : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: telefonda yanlış aramaya ilginç yanıtlar Paz Şub. 03, 2008 7:25 pm | |
| süpermiş çok saol bitanem | |
|
yoshy-elif Admin
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Nerden : ardamın yanından İş/Hobiler : arda arda arda Lakap : elif turan durumun : Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: telefonda yanlış aramaya ilginç yanıtlar C.tesi Mart 08, 2008 4:35 pm | |
| - aloo - Şermin sen misin? - Bilmem ki. Bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim. - honk... .......................................... bunu cok sevdim hehe | |
|
cemresena Admin
Mesaj Sayısı : 376 Yaş : 29 Nerden : cemremmin yanındannn İş/Hobiler : müziK..! Lakap : senosh Grup Hepsi\'den en sevdiğin : cemre durumun : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: telefonda yanlış aramaya ilginç yanıtlar Cuma Nis. 04, 2008 9:07 pm | |
| | |
|
serra[CK-EW] Moderatör
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 28 Nerden : cemremin kalbinden İş/Hobiler : gezmek Lakap : küçük emma :D Grup Hepsi\'den en sevdiğin : cemre durumun : Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: telefonda yanlış aramaya ilginç yanıtlar C.tesi Nis. 05, 2008 10:04 am | |
| | |
|
EéLCin {eq} Moderatör
| Konu: Geri: telefonda yanlış aramaya ilginç yanıtlar Ptsi Nis. 07, 2008 7:08 pm | |
| | |
|