| Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... | |
|
+5SudecK !GüLçİnİm! BusEmmAshLey yoshy-elif ßqM_gLçN 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ßqM_gLçN Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 30 Nerden : burqu makarnamın yanından :D İş/Hobiler : Gülçinim ! Lakap : ßeqüLçin Grup Hepsi\'den en sevdiğin : GüLçinim ! durumun : Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... Ptsi Ara. 31, 2007 9:09 pm | |
| | |
|
| |
yoshy-elif Admin
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Nerden : ardamın yanından İş/Hobiler : arda arda arda Lakap : elif turan durumun : Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... Ptsi Ara. 31, 2007 9:49 pm | |
| bn cok seviyorum çok şirin | |
|
| |
BusEmmAshLey Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 208 Nerden : AnKaRa İş/Hobiler : ~~KiTaP~~ Lakap : Süt Çocuğu :P durumun : Kayıt tarihi : 31/12/07
| |
| |
!GüLçİnİm! Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 845 Nerden : aNkAra.. İş/Hobiler : gülçin,gülçin,gülçin,gülçin,gülçin..... Lakap : eZoO..! Grup Hepsi\'den en sevdiğin : meleiimm [glçNm| durumun : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... C.tesi Ocak 05, 2008 11:45 am | |
| o bu dünyadaki herkesten çok çok farklı onu ayrı kılan şeyin ne olduğunu hala çözmüş değilim | |
|
| |
ßqM_gLçN Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 30 Nerden : burqu makarnamın yanından :D İş/Hobiler : Gülçinim ! Lakap : ßeqüLçin Grup Hepsi\'den en sevdiğin : GüLçinim ! durumun : Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... C.tesi Ocak 05, 2008 12:25 pm | |
| onu o kadar çok seviyorum ki artık dilim tutuluo söylicek söz bulamıorm. bi gün inş. onu görürüm bu bnm tek hayalim.. onu ölene kadar seveceğim.. | |
|
| |
SudecK Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 529 Yaş : 31 Nerden : SANANE cay icmeyemi qeLcen? İş/Hobiler : müziKK =] Lakap : ÇaTLak =] Grup Hepsi\'den en sevdiğin : BüTün miLLet biLo şekeR durumun : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... C.tesi Ocak 05, 2008 4:29 pm | |
| | |
|
| |
!GüLçİnİm! Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 845 Nerden : aNkAra.. İş/Hobiler : gülçin,gülçin,gülçin,gülçin,gülçin..... Lakap : eZoO..! Grup Hepsi\'den en sevdiğin : meleiimm [glçNm| durumun : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... Ptsi Mart 10, 2008 11:04 pm | |
| Meleğime karşı olan sewgimi yazamıyorum çünkü sığmas her geçen gün onu kat kat daha çok sewiyorum sewmiyorum tapıyorum.. onun ailemi bile karşıma alabilirm her istediğini yaparım çünkü artık sewginin ötesinde ona duyduğum his ben her fanının dediği gibi -senin en büğük fanın benim die söylenmiycem çünkü öle demekle sewilmio gerçekten sewmen gerekio bende gerçekten ama gerçekten sewdiğime inanıyorum ve kimseyede ben onun en büyük fanıyım der gibi anlatma gibi bi çabam yoq çünkü ona olan sewgim ben ve onun arasında beNim kalbimde.. GÜLÇİNİM,meleğim,minq ksum..!,lolipopum,güneşim,nefesim,ömrüm,bitanem..
seni seviyorum ve ölene kadarda seweceğime yemin ederin..! !GüLçİnİm! €zgi..! | |
|
| |
EéLCin {eq} Moderatör
| |
| |
Luthien. Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 29 Nerden : Gülçnden (: İş/Hobiler : GülcHn Lakap : Sarı$ın Grup Hepsi\'den en sevdiğin : GüLcHin durumun : Kayıt tarihi : 26/03/08
| Konu: Geri: Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... Salı Nis. 01, 2008 2:18 pm | |
| | |
|
| |
MeLLy[CK] Yabancı Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Nerden : cemremin olduğu yerden İş/Hobiler : cemrem cemrem cemrem Lakap : cemreee Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... Perş. Mayıs 15, 2008 7:49 pm | |
| cemremden sonra yoshymle beraber 2. meleğim çok ama çok tatlı sarı saç bi insana bu kadar mı yakışır onu anlatmaya kelimeler yetmez | |
|
| |
ece-yosi Hepsici
Mesaj Sayısı : 72 Grup Hepsi\'den en sevdiğin : YASEMİN durumun : Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... Paz Ağus. 17, 2008 2:53 pm | |
| bence buda sacma bır soru canım gülçinim iyikide var | |
|
| |
| Gülçin Hakkındaki Düşünceleriniz... | |
|